Blog

  • 26

    Oct, 2020

    Άνετο ντύσιμο 9 μήνες

    Άνετο ντύσιμο 9 μήνες. Η εγκυμοσύνη είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας. Σημαντικό ρόλο παίζει το ντύσιμο κατά την διάρκεια των 9 μηνών για να μπορούμε να αισθανόμαστε και να κινούμαστε άνετα. Υπάρχουν πολλές λύσεις όπως και η μεταποίηση των ήδη βολικών σας ρούχων με λάστιχο στην μέση. Ας δούμε όμως τις πιο εύκολες λύσεις για το καθημερινό σας ντύσιμο.

    Περισσότερα
  • 02

    Oct, 2020

    Χαλαρώστε με μασάζ

    Χαλαρώστε με μασάζ. Το μασάζ είναι από τις πιο χαλαρωτικές μεθόδους για να φύγει το άγχος και το στρες μιας δύσκολης μέρας. Πήρατε την απόφαση να κάνετε το πρώτη σας επίσκεψη σε ένα κέντρο για μασάζ.   Το μυαλό σας είναι γεμάτο απορίες. Απλά πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για ένα μέρος που θα χαλαρώσετε.  Κανεις δεν θα σας κρίνει αν έχετε λίγα κιλά παραπάνω.

    Περισσότερα
  • 02

    Oct, 2020

    Φωτιά στην κουζίνα σας

    Φωτιά στην κουζίνα σας. Υπάρχουν μπαχαρικά που θα απογειώσουν την γεύση σας αλλά θα βάλουν και φωτιά στον ουρανίσκο σας. Ας δούμε ποια μπαχαρικά είναι οι πρωταγωνιστές της καυτερής κουζίνας.  Πως  μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στις δημιουργίες μας. Βάλτε, λοιπόν, στην καθημερινότητά σας τα πολύχρωμα και πικάντικα υλικά που σας προτείνουμε. Δώστε στα φαγητά σας εξωτική γεύση και κάντε την κουζίνα σας να… καίει! Φωτιά στην κουζίνα σας

    Περισσότερα
  • 01

    Oct, 2020

    Το ιδανικό άρωμα

    Το ιδανικό άρωμα. Το άρωμα μας είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητας μας. Ένα άρωμα μπορεί να μας θυμίζει σκηνές μια ζωής. Να μας ταξιδεύει, να μας κάνει να χαμογελάμε.  Για αυτούς τους λόγους πρέπει πάντα το άρωμα μας να είμαστε εμείς με βασικά στοιχεία από την προσωπικότητα μας.

    Περισσότερα
  • 01

    Oct, 2020

    Ιδανικό χρώμα στο σαλόνι

    Ιδανικό χρώμα στο σαλόνι.. Το σαλόνι σας θέλει βάψιμο και εσείς ήδη ψάχνετε τα χρώματα. Πολλές φορές αποφεύγουμε να πειραματιστούμε με τον χώρο του σαλονιού και προτιμάμε τα κλασικά χρώματα  όπως λευκό, εκρού, μπεζ, ανοιχτό γκρι για να  είμαστε σίγουροι με το αποτέλεσμα. Εξειδικευμένα αρχιτεκτονικά γραφεία στην ανακαίνιση προτείνουν τα πιο αγαπημένα χρώματα.

    Περισσότερα